1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Blocs
  4. Kleverige navigatie Blocs
  1. Home
  2. Tips
  3. Kleverige navigatie Blocs

Kleverige navigatie Blocs

Er zijn momenten waarop u misschien de navigatie wilt Bloc van een website om bovenaan het scherm te blijven wanneer de gebruiker naar beneden scrolt. Dit wordt gewoonlijk het maken van een Bloc plakkerig, wat in feite betekent dat de positie ervan is vastgesteld en dat het aan het scherm lijkt te blijven terwijl de inhoud van de site wordt gescrolld.

Het maken van een Bloc kleverig

Om een Bloc plakkerig, moet het eerst een navigatie bevatten Bric​ Alle voorgebouwde navigatie Blocs beschikbaar in de Bloc Bar hebben een navigatie Bric genest in hen.

Wanneer een navigatie Bric wordt geplaatst binnen een Bloc het geeft de Bloc een extra optie om het plakkerig te maken. Dit selectievakje is te vinden in de rechterbovenhoek van de zijbalkinspecteur, rechts van het het Uiterlijk label, wanneer een Bloc is geselecteerd op het ontwerpcanvas.

Om een ​​te maken Bloc plakkerig, vink dan dit selectievakje aan.