1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Stijl Scroll naar bovenzijde knop
  1. Home
  2. Tips
  3. Stijl Scroll naar bovenzijde knop

Stijl Scroll naar bovenzijde knop

Hoe de scrollknop te stylen

De knop Scroll naar boven die is ingeschakeld via pagina-instellingen heeft geen fysieke verschijning binnen de Blocs ontwerpomgeving, maar het is nog steeds mogelijk om het uiterlijk van de knop aan te passen wanneer deze zichtbaar is op een live website, met behulp van een subklasse.

Subklasse toevoegen

Om de knop een stijl te geven, moet u eerst de relevante subklasse (knop Scroll naar bovenzijde) toevoegen met de Klasse Manager.

selectie-marker

Stijl toepassen

Zodra de (Scroll To Top Button) -subklasse is toegevoegd, kunt u dat bewerken en pas aangepaste styling toe met de Class Editor.

Bijgewerkt op 27 april 2021