1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Stijl één woord
  1. Home
  2. Tips
  3. Stijl één woord

Stijl één woord

Hoe een enkel woord te stylen

1. Selecteer eerst de tekst Bric en druk op de Return-toets ⏎ om de inhoud ervan bewerkbaar te maken of klik gewoon op het Bric een tweede keer.

2. Markeer nu een woord dat u een stijl wilt geven.

3. Klik op het Wikkel in span knop in de besturingselementen voor tekstopmaak.

4. De gemarkeerde tekst is nu verpakt in een span-tag die kunnen worden geselecteerd via het canvas of de laag boom​ Met de geselecteerde reeks is het nu mogelijk om een aangepaste klasse om het mogelijk te maken om aangepaste opmaak toe te passen op de tekstinhoud.

Bijgewerkt op 17 maart 2021