1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Referentiegids voor subklassen

Referentiegids voor subklassen

Knopen

Knop schoon

De klasse die aan een knop wordt toegevoegd wanneer de stijloptie voor de zijbalkknop schoon is toegepast.

Knop Glanzend

De klasse die aan een knop wordt toegevoegd wanneer de stijloptie voor de zijbalkknop Glans is toegepast.

Knop Draad

De klasse die aan een knop wordt toegevoegd wanneer de stijloptie voor de zijbalkknop Draad is toegepast. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn randstijl en achtergrondkleur.

Knop Rond

De klasse die wordt toegevoegd aan een knop wanneer de zijbalkknop in de hoekoptie Round is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is border-radius.

Knop Vierkant

De klasse die wordt toegevoegd aan een knop wanneer de zijbalkknop in de hoekoptie Square is toegepast. De Key class-regel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is border-radius.

Scroll naar boven knop

De klas gaf vroeger de Scroll naar boven knop zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de achtergrondkleur.

Scroll naar het bovenste pijlpictogram

De klasse die werd gebruikt om de scroll naar boven te geven Pijlpictogram zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klas gaf vroeger Vervolgkeuzemenu's hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de achtergrondkleur.

De klas gaf vroeger Dropdown-knop Menu-koppelingen hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de tekstkleur.

Speciale navigatieachtergrond

De klas gaf vroeger Speciale navigatiemenu's hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de achtergrondkleur.

De klas gaf vroeger Speciale navigatiemenu-koppelingen hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de tekstkleur.

Speciale navigatie sluiten symbool

De klas gaf vroeger de Speciaal navigatiemenu Sluiten-symbool zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de achtergrondkleur.

De klasse kan worden gebruikt om de kleur in te stellen van navigatiebalkkoppelingen die verschijnen in vervolgkeuzemenu's.

De klasse die wordt gebruikt om de beeld die zich in de logolink in de navigatie bevindt Blocs​ Standaard heeft de logo afbeelding een maximale hoogte ingesteld om te voorkomen dat deze te groot wordt weergegeven op kleinere schermen. Als je een groter logo wilt hebben op specifieke breekpunten, gebruik dan deze subklasse in combinatie met een grotere maximale hoogte.

Tekst

Tekstbreedte klein

De klasse die aan een tekstobject wordt toegevoegd bij de optie voor tekstbreedte in de zijbalk Kleine is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de maximale breedte.

Tekstbreedte Medium

De klasse die aan een tekstobject wordt toegevoegd bij de optie voor tekstbreedte in de zijbalk Medium is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de maximale breedte.

Tekstbreedte groot

De klasse die aan een tekstobject wordt toegevoegd bij de optie voor tekstbreedte in de zijbalk Grote is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de maximale breedte.

Afbeeldingen

Afbeelding klein afgerond

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Klein afgerond is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de randstraal.

Afbeelding afgerond medium

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Afgerond medium is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de randstraal.

Afbeelding groot afgerond

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Afgerond groot is toegepast. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de randstraal.

Afbeeldingskader klein

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Frame klein is toegepast. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de randstraal en de achtergrondkleur.

Afbeeldingsframe medium

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Kader middel is toegepast. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de randstraal en de achtergrondkleur.

Afbeeldingskader groot

De klasse die wordt toegevoegd aan een afbeeldingsobject wanneer de optie voor afbeeldingsstijl in de zijbalk Frame groot is toegepast. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de randstraal en de achtergrondkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Light Box zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de randstraal en de achtergrondkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Light Box navigatiepijlen hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Lichtbak Navigatie Vorige pijl zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Light Box Navigatie Volgende pijl zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Light Box Sluiten Icoon zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Light Box bijschrifttekst zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de tekstkleur en -grootte.

De klasse die de standaard geeft Blocs Carrousel navigatiepijlen hun visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Carrouselnavigatie Vorige pijl zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs carrousel Navigatie Volgende pijl zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de SVG-streekkleur.

De klasse die de standaard geeft Blocs Indicatoren carrousel-dia (kleine puntjes onderaan een carrousel) hun uiterlijk. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de rand- en achtergrondkleuren.

De klasse die de standaard geeft Blocs Carrousel actieve dia-indicator zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de rand- en achtergrondkleuren.

Misc

Knopinfotekst

De klasse die de standaard geeft Blocs Tooltip zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de randstraal en de achtergrondkleur.

Verdelers

De klasse die de standaard geeft Blocs verdeler Bric zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregel die voor deze subklasse moet worden gewijzigd, is de achtergrondkleur.

Voorlader

De klasse die de standaard geeft Blocs Voorlader scherm zijn visuele verschijning. De belangrijkste klassenregels die voor deze subklasse moeten worden gewijzigd, zijn de achtergrondkleur.

Bijgewerkt op 17 juli 2023