Surrealistisch CMS

Surreal CMS is een zeer eenvoudig en ongecompliceerd Content Management Systeem, waarmee u vooraf gedefinieerde gebieden op webpagina's kunt instellen die later kunnen worden bewerkt zodra ze worden gehost en live zijn. Surreal CMS vereist dat u een account bij hen hebt om in te loggen op hun service en wijzigingen aan te brengen op uw website. Het is ook vermeldenswaard dat ze een gratis proefperiode van 14 dagen bieden.

Surreal CMS-ondersteuning toevoegen

Surreal CMS bewerkbare gebieden toevoegen aan uw Blocs project is ongelooflijk eenvoudig. Om een ​​gedeelte van uw pagina bewerkbaar te maken met Surreal CMS;

1. Right Click a Bric zoals tekst of een afbeelding om het contextmenu voor dat item weer te geven.
2. Selecteer in het CMS-menu-item in het contextmenu Maak surrealistisch CMS bewerkbaar.

Dit zal de Brics actieve marker, wordt paars, dit geeft aan dat het nu is ingesteld om bewerkbaar te zijn met een CMS. Zodra uw site is geëxporteerd en gehost, moet u in staat zijn om in te loggen op uw Surreal CMS-account en de inhoud van dit gebied te wijzigen via het Surreal CMS-dashboard.

Verwijder surrealistisch CMS bewerkbaar gebied

Om surrealistische bewerkbaarheid te verwijderen uit een Bric;

1. Right Click de Bric om het contextmenu weer te geven.
2. Selecteer in het CMS-menu-item in het contextmenu Verwijder Surreal CMS Editable.

De actieve marker hiervoor Bric wordt nu weer blauw, dit geeft aan dat het niet meer bewerkbaar is via een CMS.

Installatie-informatie

U moet ook de relevante stappen van Surreal CMS volgen om toegang te krijgen tot uw site via het Surreal CMS-dashboard.

Herhaalbare gebieden

Herhaalbare gebieden zijn brokken inhoud die kunnen worden herhaald, opnieuw gerangschikt en verwijderd. Ze zijn vooral handig voor zaken als artikelen, evenementvermeldingen, navigatiemenu's of iets anders met een dynamisch aantal items waarvoor dezelfde HTML-structuur nodig is. Er is geen limiet aan het aantal herhaalbare regio's dat u kunt hebben. U kunt meer lezen over herhaalbare gebieden op de Surrealistische CMS-documenten.

Bijgewerkt op 24 januari 2019