1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Brics
  4. Inhoud met tabbladen Bric

Inhoud met tabbladen Bric

De inhoud met tabbladen Bric biedt een inhoudsgebied waarvan de inhoud wordt beheerd door navigatietabbladen. In tegenstelling tot de meeste andere Brics gevonden binnen Blocs, de inhoud met tabbladen Bric bestaat uit twee afzonderlijke delen, een lijst Bric en een Div Bric​ Beide elementen waaruit de inhoud met tabbladen bestaat Bric bevatten belangrijke aangepaste gegevensattributen waarmee ze samen kunnen werken.

Meer tabbladen toevoegen

Om meer tabbladen toe te voegen, selecteert u eenvoudig een van de lijstitemtabbladen via de lagenboom en dupliceert u deze met de sneltoets D​ Zorg ervoor dat u ook het inhoudsgebied Div dupliceert dat nodig is om de inhoud weer te geven.

Communicatie

Het lijstelement van een inhoudsgebied met tabbladen geeft de tabbladkoppelingen weer waarop wordt geklikt om de relevante tabbladinhoud weer te geven. Elk van deze links heeft een URL-interactieset, deze URL verwijst bijvoorbeeld naar een ID # nav-36725-inhoud-3 en een aangepast kenmerk met de naam aria-controles met een bijpassende ID zonder de # aan het begin, bijvoorbeeld nav-36725-inhoud-3​ Deze ID's komen ook overeen met het aangepaste gegevensattribuut aria-gelabeld door, die te vinden is op het Div-element van de inhoud met tabbladen dat is gerelateerd aan deze tabbladlink.

Tabcontainer div aria-gelabeld door aangepast kenmerk

Tip voor beginners

Als u wijzigingen aanbrengt in de interactie van de URL van de tablink of u probeert meer gebieden met tabbladen toe te voegen, zorg er dan voor dat u deze wijzigingen ook bijwerkt in de aria-controls en aria-gelabeld door aangepaste data-attributen, zodat ze allemaal overeenkomen.

Voor meer gedetailleerde informatie over hoe inhoudsgebieden met tabbladen werken, raadpleegt u het Bootstrap 4 documenten.

Bijgewerkt op 3 december 2018