Tekstgegevensbron

In Blocs u heeft de mogelijkheid om bepaalde datawaarden in tekst in te voeren Brics​ Een goed voorbeeld van effectief gebruik van een tekstgegevensbron is het toevoegen van een paginatitel aan uw pagina-inhoud. Als een sms Bric waarvan de gegevensbron is ingesteld op de huidige paginanaam, wanneer deze pagina wordt gedupliceerd, wordt de tekst die wordt ingevoerd met de gegevens voor de huidige paginanaam automatisch bijgewerkt om deze nieuwe gedupliceerde paginanaam weer te geven.

Een tekstgegevensbron instellen

Elke tekst Bric in Blocs kunnen specifieke project- en paginagegevenswaarden worden ingevoerd, zoals de sitenaam, paginanaam, de SEO-paginatitel of de SEO-paginabeschrijving. Gegevens aan een tekst toevoegen Bric.
1. Selecteer de tekst Bric op het hoofddoek.
2. Navigeer vanuit de zijbalkopties naar het gelabelde gedeelte Data.
3. Stel de vervolgkeuzelijst in op de gegevensbron die u gegevens wilt verstrekken.

Wanneer deze paginagegevens in de toekomst worden gewijzigd met behulp van de pagina-instellingen, worden de wijzigingen automatisch doorgevoerd in alle tekst Brics krijgt deze gegevenswaarde.

data-feed-tekst-open