Tekstverloop

Hoe u een tekstverloop toevoegt

Om een ​​kleurverloopeffect toe te passen op een tekstelement, zoals een alinea of ​​kop, moet u een aangepaste klasse gebruiken. De onderstaande stappen begeleiden u door het proces. U kunt deze ook downloaden voorbeeldproject om het uiteindelijke effect te zien.

1. Pas een aangepaste klasse naar het tekstelement waaraan u een verloop wilt toevoegen en dan open het in de Klasse-editor.

2. Navigeer nu vanuit de Class Editor-opties naar het achtergrondtabblad en links klikken het. Dit geeft je de opties voor achtergrondstyling.

3. Navigeer naar de vervolgkeuzelijst met het label klem en stel de waarde in op tekst.

4. Zet de achtergrondstijl op gradient om de besturingselementen voor het verloop van de aangepaste klassen weer te geven. Pas de gewenste waarden en kleuren toe in uw verloop.

5. Selecteer tot slot de tekstopties. Links klikken de kleur goed geëtiketteerd kleur en zorg ervoor dat de huidige tekstkleur een nul ondoorzichtigheidswaarde.

Tip voor beginners

Zorg ervoor dat er geen globaal staal is toegepast op het geselecteerde tekstelement, aangezien dit het verloop overlapt en het niet wordt weergegeven.

Bijgewerkt op 6 april 2021