1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Toggle Navigatiemenustijlen

Toggle Navigatiemenustijlen

Websites die zijn gebouwd met Blocs Gebruik de Bootstrap framework, wanneer een site die Bootstrap gebruikt, wordt bekeken op een mobiel apparaat, worden de standaardnavigatielinks een wisselmenu dat toegankelijk is via een knop. Dit is normaal omdat het de mobiele gebruikerservaring verbetert.

De stijl van het wisselmenu wijzigen

Bootstrap geeft een standaard vervolgkeuzemenu weer wanneer op de navigatieknop wordt geklikt. Soms wilt u dit wijzigen om uw sitemenu een grotere impact te geven. Blocs wordt geleverd met een aantal alternatieve menustijlen die u kunt gebruiken in plaats van het standaard vervolgkeuzemenu. Om er een te selecteren, selecteert u eerst het navigatie-item met Links klikken het op het ontwerpcanvas of, als het verborgen is, zoek het in de lagenboom.

Navigeer nu naar de vervolgkeuzeknop met het label Style , is deze optie standaard ingesteld op Drop-down menu.

U kunt het standaard vervolgkeuzemenu eenvoudig vervangen door Links klikken een van de beschikbare voorgedefinieerde menustijlen.

Menu's voor het wisselen van styling

Alle vooraf gedefinieerde toggle-menu's die worden meegeleverd Blocs een basisstijl hebben die bestaat uit witte tekst met een zwarte achtergrond. Het is mogelijk om deze menu's zeer gedetailleerd vorm te geven met speciale subklassen die kunnen worden toegevoegd via de Klasse Manager​ Je kunt meer lezen over het toevoegen van subklassen via de klassenmanager hier..

Het is ook mogelijk om het uiterlijk van het toggle-menu in te stellen symbool evenals het instellen van de breekpunt je wilt dat het zichtbaar is op.

Als u de visuele stijl van de navigatietekstlinks wilt instellen, kunt u dat eenvoudig doen met de tekstopties voor projectinstellingen.

Bijgewerkt op 18 november 2020