1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Toggle Navigatie Symboolstijl

Toggle Navigatie Symboolstijl

Websites die zijn gebouwd met Blocs Gebruik de Bootstrap kader. Wanneer een site die Bootstrap gebruikt, wordt bekeken op een mobiel apparaat, worden de standaardnavigatielinks een wisselmenu dat toegankelijk is via een knop. Dit is normaal omdat het de mobiele gebruikerservaring verbetert.

Het wisselsymbool wijzigen

Bootstrap geeft een standaard Hamburger-symbool weer voor de schakelknop, kan het voorkomen dat u dit wilt wijzigen om uw site meer karakter te geven. Blocs maakt het vervangen van dit symbool een zeer eenvoudig proces. Selecteer eerst het navigatieschakelitem op te klikken op het ontwerpcanvas of als het verborgen is, zoek het dan op in de lagenboom.

Navigeer nu in de zijbalkinspecteuropties naar de vervolgkeuzeknop met het label Symbool, is deze optie standaard ingesteld op Standaard Hamburger.

Schakel symboolkleur in

Naast het instellen van de symboolstijl van het schakelmenu, kunt u ook de kleur ervan aanpassen met behulp van het kleurenvak in het zijbalkinfovenster.

belangrijk

Het schakelmenusymbool is een inline SVG, wat betekent dat het eenvoudig kan worden opgemaakt met een aangepaste klasse (.svg-menupictogram) en de Class Editor SVG-besturingselementen.

De standaardkleur van het navigatieschakelsymbool wordt geregeld via de navigatiebalk waarin het is genest. De navigatiebalk Bric stelt u in staat het navigatiethema in te stellen op donker of licht, dit thema verwijst naar de achtergrondkleur van de Bloc met de navigatie-elementen. Als het donkere thema actief is, is het schakelsymbool wit en als het lichte thema actief is, is het schakelsymbool donker.

Met het schakelitem geselecteerd, hebt u snel toegang tot de bovenliggende navigatiebalk, met behulp van de vervolgkeuzelijsten voor gerelateerde elementen aan de rechterkant van de pagina. Uiterlijk titel.

Hier kunt u het navigatiethema instellen.

Het is ook mogelijk om het uiterlijk van het toggle menu evenals het instellen van de breekpunt je wilt dat het zichtbaar is op.