1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Design
  4. Schakel Zichtbaarheid in
  1. Home
  2. Tips
  3. Schakel Zichtbaarheid in

Schakel Zichtbaarheid in

Wanneer op een item wordt geklikt waaraan de wisselwerking voor zichtbaarheid is toegewezen, schakelt het de zichtbaarheid van objecten met specifieke ID's om. De doel-ID's van de interacties kunnen in een enkel formaat of als een door komma's gescheiden array worden ingevoerd. Als een doel-ID-item zichtbaar is, wordt het verborgen of als het verborgen is, wordt het zichtbaar.

Hoe de zichtbaarheid van een element in of uit te schakelen

Als u de zichtbaarheid van een element wilt in- en uitschakelen, moet u de Wissel zichtbaarheid interactie​ De onderstaande stappen begeleiden u door het proces.

1. Pas een ID naar het doelelement, waarvan de zichtbaarheid wordt omgeschakeld.

2. Verberg het doelelement op alle breekpunten, met behulp van de zichtbaarheidscontroles van de inspecteur.

3. Selecteer het element dat wil leiden de zichtbaarheid van het doelelement, dit kan een knop zijn of een tekstlink etc.

4. Breng het Wissel zichtbaarheid interactie naar het momenteel geselecteerde triggerelement en voer de ID voor het doelelement in.

Bijgewerkt op 1 april 2021