Bijwerken Blocs

Blocs heeft een ingebouwd updatemechanisme dat u op de hoogte stelt wanneer er een update beschikbaar is. Deze melding wordt meestal enkele ogenblikken na het opstarten van de app getoond. Als u om de een of andere reden de melding niet krijgt en u weet dat er een nieuwe versie van is Blocs beschikbaar, laat de app dan een tijdje op het startscherm staan vijf minuten​ Als de melding na deze periode niet wordt weergegeven, kunt u doorgaan met het handmatig controleren op beschikbare updates.

Belangrijk!

Het is belangrijk om te onthouden dat u dit niet kunt upgrade Blocs via de ingebouwde -update mechanisme. Als u bijvoorbeeld wilt upgraden van Blocs v2 tot v3, u moet deze alternatieve methode.

Handmatig controleren op updates

Om handmatig op updates te controleren, navigeert u eenvoudig naar Blocs > Controleer op updates vanuit het hoofdmenu. Dit zal forceren Blocs om te controleren op beschikbare updates.

Bijwerkoptie is uitgegrijsd

Indien de Controleren op updates optie is grijs, dit betekent dat automatische updates zijn ingeschakeld. U kunt dit in het hoofdmenu uitschakelen Blocs voorkeuren, die u kunt openen via het hoofdmenu Blocs > Voorkeuren.

Update mislukt

Bij het updaten Blocs, als het downloaden mislukt vanwege een verbindingsfout of een ander onvoorzien probleem, kunt u ook de nieuwste versie van Blocs hier​ Als u op zoek bent naar een gearchiveerde versie van Blocs 2, die kun je vinden hier.

Het probleem blijft bestaan

Als het probleem niet is opgelost door deze stappen te volgen, raadpleeg dan onze helppagina voor bugrapportage om dit probleem aan ons technische ondersteuningsteam te melden als een mogelijke bug.

Bijgewerkt op 23 november 2018