1. Home
  2. Upgrade Blocs V5 naar Blocs Plus

Upgrade Blocs V5 naar Blocs Plus

Als u een kopie van Blocs V5, je kunt uitbreiden Blocs naar Blocs Plus direct in het hoofdgebouw Blocs toepassing.

In-app-upgrade

Upgraden Blocs V5 naar Blocs V5 Meer, navigeer naar het hoofdmenu en selecteer Help> Upgraden naar Blocs Plus​ Er wordt een afrekenpop-up geopend die u door het proces leidt om het Blocs V5 Plus-uitbreiding.

Zodra de in-app-aankoop is voltooid, Blocs activeert de Blocs Plus functionaliteit automatisch. U kunt er meer over te weten komen Blocs plus hier..

Handige tip

If Blocs ontgrendelt niet automatisch de Blocs Plus-functionaliteit nadat de in-app-aankoop is voltooid, probeer het Blocs toepassing.

Bijgewerkt op 23 november 2022