Zichtbaarheidsopties

In Blocs het is mogelijk om de zichtbaarheid van elk item zo in te stellen dat het kan verborgen or zichtbaar op de verschillende breekpunten beschikbaar binnen Blocs​ Dit is bijzonder handig als u uw bezoekers een andere visuele ervaring wilt geven, afhankelijk van de schermgrootte van het apparaat dat ze gebruiken wanneer ze uw website bekijken.

Een goed voorbeeld hiervan is dat als u een downloadknop voor een desktop-app heeft, u deze knop wilt verbergen voor gebruikers die uw website bekijken met een mobiel apparaat.

Het is ook mogelijk om de zichtbaarheid van een item in te stellen op verborgen wanneer de pagina wordt geladen, dit kan worden gebruikt in combinatie met de zichtbaarheid interactie of voor het tijdelijk verbergen van objecten zoals meldingen als ze niet permanent zichtbaar hoeven te zijn.

De zichtbaarheid van een item instellen

Het is ongelooflijk eenvoudig om elk item verborgen of zichtbaar te maken op een specifiek breekpunt Blocs. Eerste Links klikken een item op het ontwerpcanvas om het te activeren en navigeer vervolgens naar de zijbalkinspecteuropties en zoek naar de gesegmenteerde knopbediening geëtiketteerd Zichtbaarheid​ Deze knop bevat vijf symbolen, één voor elk breekpunt en één voor alle. Als u op een van de eerste vier knopsegmenten klikt, wordt de zichtbaarheid voor dat onderbrekingspunt in- en uitgeschakeld. Als u op het laatste segment klikt dat is gemarkeerd met het oogsymbool, wordt het object volledig verborgen, bijv. Wanneer de pagina wordt geladen.

Profiteer van de zichtbaarheidscontroles in Blocs met aangepaste klassen en breekpuntweergave opties stelt u in staat om een ​​volledig unieke ervaring voor uw gebruikers te creëren, afhankelijk van het apparaat dat ze gebruiken wanneer ze uw website bezoeken.