1. Home
  2. Probleem oplossen
  3. Waarom wordt de pre-loader niet weergegeven in Safari?

Waarom wordt de pre-loader niet weergegeven in Safari?

Het probleem

Ik heb een voorlader toegepast via de project instellingen binnen Blocshet verschijnt echter niet wanneer ik mijn site bezoek in Safari.

De reden

In tegenstelling tot browsers zoals Google Chrome en Firefox, Safari geeft webpagina's op een andere manier weer, wat key betekent Javascript gebeurtenissen die worden gebruikt om te identificeren wanneer de pagina volledig is geladen, worden niet geactiveerd, dit voorkomt dat de Blocs pre-loader wordt ondersteund bij het browsen op een site met Safari.

Bijgewerkt op 11 december 2018