Venster werkbalk

Met de vensterwerkbalk hebt u snel toegang tot alle extra ontwerpvensters die beschikbaar zijn in Blocs zoals Klasse Manager, Vermogensbeheerder, Staalbeheer, Menubeheer en projectnotities.

Vensters openen via de werkbalk

De vensterwerkbalk bevindt zich onder aan het infovenster in de zijbalk. Om een ​​van de extra vensters te openen, hoeft u alleen maar Links klikken het relevante pictogram. Hierdoor wordt het gemarkeerd, wat aangeeft dat het venster nu open is, of een Links klikken op een al gemarkeerd pictogram zorgt ervoor dat het relevante venster wordt gesloten.

window-werkbalk