1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Wordpress
  4. Aangepaste gegevensbeheerder voor WordPress

Aangepaste gegevensbeheerder voor WordPress

Met de WordPress Custom Data Manager kunt u aangepaste bericht- en veldgegevenstypen maken en beheren. Om de Custom Data Manager te openen, navigeert u naar Venster> WordPress Custom Data Manager via het hoofdmenu.

Selecteer gegevenstype

Het vervolgkeuzemenu linksboven in het venster Custom Data Manager kan worden gebruikt om te schakelen tussen Custom Post en Aangepast veld gegevenstypen.

klasse-venster toevoegen

Gegevenstypen toevoegen en verwijderen

Aangepaste gegevenstypen toevoegen en verwijderen met de Custom Data Manager is heel eenvoudig. In de rechterbovenhoek van Gegevensbeheer zijn er twee knoppen, een gemarkeerd met een - symbool en een gemarkeerd met een + symbool. De knop gemarkeerd met een - symbool verwijdert het geselecteerde gegevenstype en de knop gemarkeerd met een + symbool zal een nieuwe toevoegen.

klasse-venster toevoegen

Het aangepaste gegevenstype dat is gemaakt wanneer u op het + knop hangt af van de huidige modus die is ingesteld met het dropdown-menu van het gegevenstype. Als dit menu is ingesteld op Aangepaste Bericht Types er wordt een nieuw aangepast berichttype toegevoegd als het menu is ingesteld op Aangepaste veldtypen er wordt een nieuw aangepast veldtype toegevoegd.

Aangepaste berichten

Wanneer een nieuwe aangepast berichttype wordt toegevoegd aan een project, komt het beschikbaar in het WordPress loop-opties gevonden in de zijbalk inspecteur opties wanneer een kolom is geselecteerd.

Een aangepast berichttype vereist ook een speciale paginasjabloon met dezelfde naam als uw berichttype. Het is niet nodig om het single- voorvoegsel als Blocs regelt dit automatisch bij het exporteren.

Tip voor beginners

Zorg ervoor dat u uw permalink-instellingen opnieuw opslaat in de WordPress-beheerder wanneer u een nieuwe aangepaste berichtpaginasjabloon aan uw site toevoegt.

Aangepaste Velden

Wanneer een nieuwe aangepast veldtype wordt toegevoegd aan een project, wordt het weergegeven in de vervolgkeuzemenu's voor tekst- en afbeeldingsgegevensfeeds in de zijbalkinspecteur. Het is ook mogelijk om de uitvoer van een aangepast veldtype weer te geven met behulp van de aangepaste veld korte code.

Bewerk gegevenstype

Om een ​​aangepast gegevenstype te bewerken, hoeft u alleen maar Links klikken het kleine instellingensymbool dat zich helemaal rechts bevindt van het item dat u wilt bewerken. Als u dit doet, worden de speciale bewerkingsknoppen geopend.

klasse-venster toevoegen

Bijgewerkt op 12th mei 2021