1. Home
  2. gebruik Blocs
  3. Wordpress
  4. Plug-in voor WordPress-ontwikkelaars

Plug-in voor WordPress-ontwikkelaars

Bij het ontwikkelen en ontwerpen van WordPress-thema's met Blocsraden we aan om de Blocs Plug-in voor ontwikkelaars​ De plug-in breidt de WordPress rest API uit en voegt extra eindpunten toe, waardoor Blocs om widget-, aangepaste post- en aangepaste veldgegevens in het Blocs ontwerpomgeving.

Deze aanvullende gegevens worden gebruikt om betere in-app-voorbeelden te produceren die echte inhoud van de live WordPress-site bevatten.

Installeer plugin

Om de plug-in te installeren, klikt u op de knop met het label voeg nieuwe toe in het plug-ins-gedeelte van het WordPress-beheergebied.

Zoek nu naar Blocs Plug-in voor ontwikkelaars​ Door op de installatieknop te klikken, wordt de plug-in in WordPress geïnstalleerd.

Als u terugkeert naar het gedeelte met de belangrijkste plug-ins van het WordPress-beheergebied, ziet u Blocs Ontwikkelaar vermeld in uw plug-ins. Eenmaal geactiveerd, kan uw site nu gedetailleerder communiceren met Blocs.

Tip voor beginners

Zodra de ontwikkeling is voltooid, kunt u deze plug-in deactiveren in het WordPress-beheergebied. De Blocs plug-in voor ontwikkelaars is niet permanent vereist voor WordPress-thema's gemaakt met Blocs.

Bijgewerkt op 30 november 2020