Writer-modus

De Writer-modus is ontworpen om alle interface-elementen in Blocs Dat niet gerelateerd tekst bewerken, waardoor een schone, afleidingsvrije schrijfomgeving ontstaat. Als u een blogbericht of een lang stuk tekst op een webpagina schrijft, dan Writer-modus maakt de ervaring van het schrijven van inhoud binnenin Blocs veel leuker.

Schakel de schrijfmodus in

Alle tekst Brics kan zijn inline bewerkt op het ontwerpcanvas of in de schrijfmodus. Om te beginnen met het bewerken van de inhoud van een tekst Bric gewoon in de Writer-modus klik met de rechtermuisknop het en selecteer Bewerken in de schrijfmodus vanuit het contextmenu of schakel de schrijfmodus in en uit met de sneltoets ^W.

Writer-modus

Bijgewerkt op 12th mei 2021